Erica Slof

Fit en gezond voelen; dat heb ik graag zelf in de hand. Voeding speelt een veel grotere rol bij gezond blijven dan we denken. De meeste ziektes van vandaag zijn leefstijl gebonden en niet genetisch bepaald. Met de juiste voeding (en dat is voor iedereen een beetje anders) kun je ziektes voorkomen en soms zelfs omkeren. Daarom begeleid ik graag cliënten met diabetes, hart- en vaatziekten en overgewicht. Het resultaat na een aantal maanden doet mij nog regelmatig versteld staan. Ik geloof in echt en duurzaam eten. Voor mij betekent dat een koolhydraatarme voeding, zo min mogelijk bewerkt en als het even kan dicht bij geproduceerd en volgens het seizoen. Dit lukt niet elk moment van de dag, het is ook niet makkelijk maar altijd de moeite waard.

Pietsje Planting

Als dochter van een boer en een bejaardenverzorgster ben ik grootgebracht met een liefde voor mens, dier en natuur. Ik woon met mijn gezin in het Friese platteland, maar kom al heel wat jaren naar de Flevopolder om mensen te coachen naar een andere leefstijl. Iedereen is anders en heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen doelen. Ook de ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid staan nooit stil. Dit maakt het werk elke dag weer boeiend.
Mijn adviezen zijn niet alleen gebaseerd op het lezen van wetenschappelijke artikelen en het volgen van opleiding en scholing, maar ook op ervaring, gezond verstand en een snufje Friese nuchterheid.

Sharon Stavenuiter

Jouw voedingspatroon vertelt een persoonlijk verhaal. Een verhaal waar ik graag naar wil luisteren. Wat drijft jou, wordt je echt gelukkig van of brengt jou momenteel juist ongemak? Vaak punten die invloed hebben op onze manier van eten en leven.
Ik kijk graag verder dan alleen het eten op jouw bord. Door samen doelen te stellen gaan we op zoek naar een manier waarop we gedrag kunnen veranderen en motivatie kunnen verhogen. Op een interactieve wijze probeer ik je te coachen, op het gebied van voeding en gezondheid, naar een levensstijl waar jij je gelukkig bij voelt en jou energie geeft!
Dagelijks ben ik zelf bezig met de juiste balans vinden tussen gezonde voeding, gevulde dagen, voldoende slaap, sport en ontspanning. Door mijn achtergrond als Personal Trainer en instructeur in de hippische sport weet ik dat de juiste balans kan leiden tot een energiek leven, betere prestaties en concentratievermogen en beïnvloeding van gewicht.